Pietenparty 2013

Voor ons is de afgelopen periode een hele drukke regelperiode geweest.

Alle dagen mochten de kindjes hun zelfgemaakte schoentjes zetten, en sinterklaas stopte er dan iets lekkers in.
Natuurlijk zeer verantwoord want alles was speciaal voor suikerpatienten, nou ja voor het behoud van de gezonde tandjes dan.

Maandag 20 November kregen alle kinderen een hele mooie brief waarin de zwarte pieten aan ons vroegen om mooie pieten te versieren.
Het mooiste pietje zou een verassing krijgen als de pieten op 4 december bij ons een feestje zouden komen bouwen.We hebben ook een leuke sinterklaasboot en open haard gemaakt zodat ook de kindertjes in de rol van Sinterklaas konden kruipen, daar zijn wat leuke speelmomentjes mee beleefd

Woensdag 4 December was het eindelijk zo ver……………SPANNEND!!!!

Maar liefst 12 kloppende hartjes van opwinding zaten bij ons in de huiskamer te wachten op de zwarte pieten.
Alle kinderen werden natuurlijk bijgestaan door hun papa of mama. Dit zorgde er wel voor dat het ietsje minder spannend was voor hun. Maar al met al bleef het toch enorm spannend.De pieten kwamen met maar liefst 3 volle zakken aan, en iedereen was muisstil. Ze luisterden aandachtig naar de pieten, want wat hun vertelden klopte allemaal. Natuurlijk was iedereen zoet geweest en kregen ze maar liefst 6 cadeautjes. Oei oei oei wat zijn we verwend.
De pakjes werden met lachende snoetjes uitgepakt en ik zag van alles voorbij komen, mooie puzzels, dino-eieren,¬†hamsters, en schilderijtjes en iedereen was blij. Helaas brak het einde aan en moesten de pieten het mooiste hulppietje kiezen……
maar dat konden ze niet dus iedereen kreeg een lekker snoepzakje. Hierna zijn we nog met zijn allen op de foto gezet door de fotograaf en hebben we heel hard dag zwarte pietjes gezongen en gingen de pieten weg. Alle kinderen kregen meteen weer praatjes voor 10 haha .Het was zo gezellig dat we hopen dat ze volgend jaar weer de weg naar Bee Yourself terugvinden.

Vanwege de privacy zijn de bijbehorende foto’s alleen voor de ouders toegankelijk middels een wachtwoord. Dus helaas kunnen jullie niet meekijken, maar zoals de bovenstaande tekst al zegt; Het was een enorme gezellige boel.